ÄVENTYREN
FINNS ÖVERALLTÄVENTYREN
FINNS ÖVERALLT

“SKIPPA EN STREAMINGTJÄNST I MÅNADEN OCH SKAFFA NÅGOT SOM INSPIRERAR DINA BARN, DIG SJÄLV OCH HELA FAMILJEN TILL EN AKTIV LIVSSTIL 365 DAGAR OM ÅRET!”

ÄVENTYRET ÄR OFTA NÄRMARE ÄN MAN KAN TRO

Anywhere Outside använder gamification för att inspirera barn att vilja ge sig ut och röra på sig. De kan ge sig ut på små äventyr själva eller tillsammans med sina föräldrar och när det kommer hem så väntar en digital belöning på dem. Äventyr finns överallt och oftast närmare än man kan tro.


AVATARER & AUGMENTED REALITY

Låt era barn skapa en digital version av sig själva som hjälper till att inspirera dem att komma ut och utforska naturen och röra på sig.

Avataren gör det möjligt att på ett pedagogiskt sätt förklara nyttan av att komma ut och röra på sig. Ju mer aktiva barnen är i verkliga livet desto bättre blir deras avatar.

Avataren visar var man har varit och med hjälp av augmented reality kommer de kunna se både sin egen och sina vänners avatar utplacerad i den verkliga världen.
EN FAMILJ = ETT KONTOETT FAMILJ = ETT KONTO


Med ett konto per familj kan varje medlem enkelt skapar sin egen profil med egenskaper anpassade efter intresse och ålder. Det ger dessutom en enkelt och inspirerande översikt över hela familjens samlade aktiviteter.

Med Anywhere Outside skapar ni enkelt ett konto för hela familjen. Här kan ni skapa individuella profiler för alla medlemmar baserade på ålder och intressen. Följ hela familjens gemensamma aktivitet och skapa minnen tillsammans. 


BARN

Barnens konto inspirerar dem till rörelse och föda en vilja att ge sig ut och utforska. De kan skapa och utrusta sin avatar och se hur den utvecklas i takt med att de är ut och rör på sig.


 • AVATARER

  Skapa en avatar som är en digital version av dig själv. Ju mer man rör sig desto bättre blir avataren och fler möjligheter öppnar upp sig.

 • HITTA ÄVENTYR

  Det är enkelt att utforska och hitta nya äventyr i Anywhere Outside. Se vad som finns i närheten och rekommenderade äventyr för just dig. Planera att göra dem tillsammans med din familj eller tillsammans med dina kompisar.

 • FÖLJ KOMPISAR

  Följ dina kompisar och se vad dom har varit ute på för spännande äventyr. Lägg enkelt till det på din egen önskelista över saker som du och din familj ska prova på.

 • AUGMENTED REALITY

  Ge dig ut och se om du kan hitta dina kompisars avatarer som gömmer sig ute i naturen med hjälp av augmented reality. Ge dem en high five och tjäna poäng till både dig själv och dina kompisar.


VUXNA

Vuxna är ofta minst lika sugna på äventyr som barn. Funktionsmässigt är default-inställningarna i Anywhere Outside för vuxna anpassade för att hitta bra ställen, träffa andra vuxna samt för att planera äventyr med familjen. 


 • HITTA OCH PLANERA ÄVENTYREN

  Via Anywhere Outside kan vuxna komma i kontakt med andra vuxna i samma situation och dela med sig av sina favoritställen för olika sporter. Utifrån det kan man sedan markera ut vilka sektioner som är lämpliga för barn och skapa äventyr för sin egen familj och sina följare utifrån dessa. Man kan även skapa och delta i personliga och företagsevents för att hitta likasinnade att vara ute i naturen tillsammans med.

 • KOPPLA KONTON

  Den stora mängden av informationen kommer ifrån att man som vuxen enkelt kan koppla på sitt befintliga konto som man använder för träning såsom Garmin Connect, Suunto Movescount, Polar Beat mfl…Här finns en otrolig mängd data redan sparad och det fylls kontinuerligt på. Med Anywhere Outside samlas all information på ett ställe och blir tillgänglig för andra att ta del av.

 • LIVE TRACKING

  Som förälder kan man enkelt följa sina barns aktiviteter via live tracking och ha full koll på var de befinner sig om de är ute och utforskar på egen hand.

 • EVENTS

  Delta i och/eller skapa events och äventyr för både barn och andra vuxna.