VAD ÄR
ANYWHERE
OUTSIDE?VAD ÄR ANYWHERE OUTSIDE?

Anywhere Outside är en tjänst som inspirerar barn, ungdomar och familjer till en aktiv och sundare livsstil genom att underlätta för dem att uppleva naturen, både nära och långt bort, via outdoorsporter.


LADDA NER PRESENTATION

DIGITALT LAGER

AO skapar ett digitalt lager av roliga ställen för aktivitet, avatarer och utmaningar. Lagret nås via både augmented reality ute på plats och via kartor och flöden när användarna sitter hemma och söker inspiration för nästa äventyr.

Image

VIKTIGA
TRENDER


Outdoor

Att vara utomhus i naturen och ha en aktiv livsstil är en ökande trend i västvärlden. Outdoormarknaden är den fjärde största ekonomiska sektorn i USAs ekonomi och omsätter mer än 887 miljarder USD


Augmented Reality

Augemented Reality är en Teknik som växer sig starkare och starkare. Det förutspås att en miljard människor kommer använda AR 2020.


Gamification

Att lägga till element av “gamification” kan uppmuntra användarna att interagera med tjänsten mer frekvent. Tillsammans med AR kan man skapa en upplevelse som tilltalar alla ålder och passar alla typer av aktiviteter.


Tracking

Tränings och hälsotrenden har vuxit sig stark och medfört att användare är vana och har en vilja att spela in sina aktiviteter. AO kommer att dra nytta av detta och samla in informationen genom att ge användare incitament att koppla dessa konton till AO via öppna APIer och dela inspelad data.. Därmed suddas gränserna mellan dessa tjänster ut och informationen blir tillgänglig för fler oberoende av vilken träningsplattform hen använder.

MARKNADER


Anywhere Outside är en internationell tjänst som initialt fokuserar på att sprida sig inom EU-länderna, USA och Canada. Antalet aktiva outdoor utövare idag inom dessa regioner beräknas till 132 271 090.


Sverige

Tack vare att Anywhere Outside är en svensk tjänst i grunden så kommer kommunikation och marknadsföring skilja sig här jämfört med övriga regioner.

Här kommer AO att dra nytta och samarbete med de fantastiska initiativ som finns etablerade i samhället såsom Generation Pep.

Samarbete finns med Södra Bohuslän Turism för att bli ett verktyg för att utforska regionen på ett nytt och spännande sätt.


EU, USA & CANADA

Världen är marknaden för Anywhere Outside och "bara" i våra fokusregioner är marknaden enorm. För att inte begränsas av språkbarriärer kommer tjänsten kommer erbjudas på flera språk för att kunna användas av alla åldrar.

Samarbeten kommer etableras med strategiska partners i regionerna för en effektiv kommunikation och spridning.


VILL DU VETA MER?

Hoppas du gillar det du har läst såhär långt. Vill du veta mer så finns det utförlig information i presenationen som du enkelt laddar ner här. 


LADDA NER PRESENTATION